Kontorhotel med 5-stjernede fordele

Se priser og kontorer

Kontorhotel. Lige så nemt og bekvemt, som det lyder – men slet ikke lige så dyrt.

Fra kun 750 kr./måned kan du nyde godt af alle de fordele, der er forbundet med at have kontor på Workspace.
Kom forbi os i Aarhus V til en kaffe og en fremvisning. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

  • Let at komme til og fra – både for dig og dine gæster
  • Arbejdsro og fællesskab efter behov
  • Lyse og istandsatte lokaler med højt til loftet og god plads
  • Bemandet reception, der byder dine gæster velkomne og holder styr på huset

Hvad siger de andre?

Vil du høre, hvad vores beboere synes om Workspace?

“Der bliver virkelig taget hånd om tingene.”
“Her er der ro til arbejdet, og fællesskab når du vil have det.”

Studierabat

Kontakt os for et tilbud på kontorplads med arbejdsro i specialeperiode, jeres eget kontor til koncentreret projektskrivning eller lignende.

Nyheder

Læs flere nyheder >>

Lejere på Workspace

next agenda data thumbnail

Nextagenda

Nextagenda er den visionære samarbejdspartner. Vi arbejder med virksomheder og organisationer, der ønsker at levere resultater ud over det normale. Det er virksomheder og organisationer, …
Læs mere >>
Konica Minolta Logo

Konica Minolta

Giving shape to ideas Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering …
Læs mere >>
Corio logo

Corio Generation

A leading global specialist offshore wind business dedicated to harnessing renewable energy worldwide. Launched in April 2022, Corio is already one of the world’s largest developers of …
Læs mere >>

Læs om alle vores lejere her >>

Hvorfor vælge et kontorhotel?
Grunden til det kan være smart for dig at vælge et kontorhotel skyldes at her har man samlet en række forskellige services og faciliteter, som stilles til rådighed for lejer. Det gør det nemt for virksomheder at koncentrere sig om kernen, nemlig sin virksomhed. På kontorhoteller, søger udlejer typisk for rengøring, internetforbindelse, reception, telefonpasning, printfaciliteter, kantine og mødelokaler. Hvis du går og leder efter en kontorplads, kan et kontorhotel være en god ide.

Hvad er et kontorhotel?
Et kontorhotel er i sin grundsten et mere luksuriøst flerbrugerhus. Her lejer du ikke blot en andel af et kontor, men ydermere en række forskellige services og faciliteter, sådan at det er nemmere for dig at drive din forretning. Der findes mange kontorhoteller i de største byer i Danmark. Mange af Kontorhotel Århus sørger for eget kontor, kontorpladser og virtuelle kontorer.

Hvad er forskellen på et kontorfællesskab og et kontorhotel?
Et kontorfællesskab og et kontorhotel anses af mange, for at være det samme. I nogle tilfælde bruges begrebet kontorfællesskab også i foranstaltninger, hvor flere mindre virksomheder er gået sammen om ét kontorlejemål. Den store forskel på et kontorhotel og et kontorfælleskab er at man i et kontorfællesskab selv står for en række services, blandt andet rengøring, internet, frokostordning, osv. På kontorhoteller er det typisk udlejer som står for disse services.  

Står du og mangler mødelokale?
På Workspace i Aarhus V har vi 6 mødelokaler i kreative og præsentable omgivelser, og du har mulighed for at parkere lige ved døren. Størrelsesmæssigt vil det være muligt at holde møde fra 2-12 deltagere, og vi gør det så simpelt som muligt, så du ikke skal tænke på andet end dit møde.

Hvorfor vælge en kontorplads?
En kontorplads er en ideel løsning for iværksætteren, eller den mindre virksomhed. På en kontorplads på Workspace, vil du få mulighed for at sidde med andre iværksættere og mindre virksomheder, hvilket vil give dig et arbejdsmiljø med mulighed for sparring og for at networke.

Hvad er et virtuelt kontor?
Et virtuelt kontor er alt det du kender ved et normalt kontor, blot på nær den fysiske del. Det vil sige at du ikke har en fast kontorplads, men du får alle fordelene ved en kontor/ kontorfælleskab. Du får fast firma adresse, mulighed for leje af mødelokaler, reception og telefonpasning.