Phelix

Phelix A/S er for investoren, der søger et fornuftigt sted at placere sin formue/opsparing.

Vores speciale er udbud, salg og efterfølgende administration af investeringsprojekter. Vores kontor er solidt plantet i Aarhus, hvorfra Phelix A/S og vores kompetente hold af rådgivere fokuserer på at udvælge stærke projekter, der kan give vores investorer et godt afkast. Medejer og direktør Carsten Lykke har mere end 20 års erfaring med strategiske forhandlinger om køb og salg af ejendomme, herunder alle aspekter ved et udbud af et investeringsprojekt og den efterfølgende administration. Carsten Lykkes erfaring bygger blandt andet på medejerskab af en investeringsvirksomhed, der blev solgt fra med succes. Herudover har han været administrerende direktør i anden investeringsvirksomhed.

Hos Phelix A/S tror vi på tillid, troværdighed og professionalisme, og vi mener, hvad vi siger: Vi er en lille organisation, så hos os møder vores investorer altid den samme kontaktperson i alle faser af en investering.

Kort sagt er Phelix A/S for investoren, der vil placere sine penge et fornuftigt sted – med lav risiko, et sikkert cash-flow og et godt afkast.