Kontorfællesskab Aarhus

Et kontorfællesskab kan have mange fordele

Et kontorfællesskab kan faktisk have mange fordele i sig selv. Nedenfor gennemgås først og fremmest, hvad et kontorfællesskab er. Dertil både fordele og potentiale samt hvilke behov der kan dækkes, ved at benytte sig af et kontorfællesskab.

Hvad er et kontorfællesskab

Først og fremmest er det vigtigt at pointere, hvad et kontorfællesskab egentlig er. Grundtanken bag et kontorfællesskab er, at det deles blandt flere forskellige virksomheder. Når du som virksomhed sidder i et kontorfællesskab med andre virksomheder, er det tanken bag, at de virksomheder skal have fordel af at sidde sammen. Man kan i grove træk sammenligne et kontorfællesskab med et kollektiv. I et kollektiv er det en gruppe mennesker, som ønsker at dele en bolig, baseret på fælles værdigrundlag. På samme måde, man kan sige med et kontorfællesskab. Man er en del af et fællesskab, som kan forventes at bidrage til noget.

Fordele ved at have et kontorfællesskab

Når man sidder i et kontorfællesskab, kan dette faktisk drage en del fordele til dig både som virksomhed, men også som eget individ. Et kontorfællesskab skaber gode rammer for coworking, sparring samt sætte forretning i højsæde. Et kontorfællesskab kan både være essentielt for en startup virksomhed, men kan også være interessant for en virksomhed som har været på markedet i længere tid. Det kan fx være, at virksomheden nyder godt af sparring og fagligt input fra fx andre brancher.

Hvilke behov der kan dækkes

Nogle kontorfællesskaber har den fordel, at de kan tilbyde fri brug af mødelokaler. Ved andre kan man dog risikere, at man skal leje eller booke dem. Men det er selvfølgelig en god idé, at finde ud af, hvad ens behov er, inden man finder et kontorfællesskab. Dertil tilbydes der ved nogle kontorfællesskaber egen kantine, hvor andre får leveret mad udefra. En del kontorløsninger tilbyder, at sætte et køleskab til fri afbenyttelse. Afhængig af, hvor vigtig den lille stund på dagen er, kan der altid findes den rette løsning til alles behov.  Ved brug af et kontorfællesskab, kan du og din virksomhed drage mange fordele. Der er både en masse sparring og fagligt input, samtidig med at man kan spare en masse penge både ved mødelokaler, frokost og husleje.