Hvorfor vælge en kontorplads?

En kontorplads er en ideel løsning for iværksætteren, eller den lille virksomhed. Her kan du få en plads blandt andre iværksættere, eller mindre virksomheder i vækst, hvilket giver dig et arbejdsmiljø med mulighed for at sparring, udvidelse af dit netværk og kompetencer.

Kontorplads eller eget kontor

Hvad enten du ønsker en kontorplads, eller dit eget kontor i et kontorfællesskab, så er et kontorhotel en god løsning for dig. Her er der tit et stort udvalg af kontorpladser og kontorer i alle størrelser, hvilket giver dig en mulighed for at udvide dit kontor, hvis antallet af ansatte skulle stige. Kontorerne er istandsat og indrettet på en lys og lækker facon, med højt til loftet, sådan at den passer bedst muligt til din virksomhed i vækst.

Søger du en kontorplads i Aarhus?

En kontorplads i et kontorhotel kan være en fordel i mange tilfælde. Om du er iværksætter, har en lille virksomhed eller en enkeltmandsejet virksomhed, kan dette være en fordel for dig. Få et kontor med central beliggenhed, en spændendearbejdsmiljø og meget mere til en fornuftig pris.