Indvandrerrådgivningen

Indvandrerrådgivningen tilbyder sagsbehandling for betaling indenfor udlændingeområdet, både indenfor dansk- og eu lovgivning, men vi tilbyder også gratis anonym rådgivning/vejledning over hele Danmark.

Indvandrerrådgivningen er Danmarks ældste rådgivning med vor virke i 20år, vi er den største rådgivning i udlændingelovgivning for indvandrere, flygtninge, samt alle borgere i Danmark.

Vi er private, funderet i et APS. Vi har stor erfaring med rådgivning/vejledning af indvandrere og danskere gifte med en udlænding, altså en indvandrerrådgivning.

Vi vejleder også om visuminvitationer, opholdstilladelser, familiesammenføringer, dansk statsborgerskab m.v.. Vi er specialister i familiesammenføringer, både efter danske udlændingelove og EU-reglerne, idet vi påtager os direkte sagsbehandling efter aftale og en fast betaling.

Vi foretager også gratis vejledning over telefon eller e-mail, det er ikke sagsbehandling.

Vi yder også information og vejledning om opholdstilladelser, dansk statsborgerskab, arbejds- og lejeforhold, det sociale system, separation/skilsmisse og dermed en efterfølgende stillingtagen om bibeholdelse af opholdstilladelsen, forældre myndighed/samvær, spørgsmål om godkendelse af uddannelse fra 3. verdenslande m.v. Det kan være unge med problemer i familien eller er udsat for social vold eller tvangsægteskab.

Læs mere om os på www.indvandrerraadgivningen.dk

Reader Interactions