Key2Know

Key2Know er en dansk virksomhed, som er førende indenfor rådgivning og udvikling af e-læring. Vi består i dag af 15 erfarne konsulenter, som brænder for formidling, læring og kompetenceudvikling. Vi har kontorer i København og i Århus. Key2know blev etableret i 2000. I 2007 fusionerede vi med Courseware Scandinavia, en anden dansk e-læringsvirksomhed, som har arbejdet dedikeret med e-læring siden 1984. Efter fusionen havde vi til sammen 267 års akkumuleret erfaring inden for læring og kompetenceudvikling.

Vi har gennem årene udviklet mange innovative og driftssikre e-læringsløsninger af høj pædagogisk og didaktisk kvalitet. Derigennem har vi oparbejdet en betydelig know-how og erfaring, samt en række veldokumenterede processer og arbejdsgange. Vi er desuden kendt for langvarige samarbejdsrelationer med vores kunder og samarbejdspartnere.

Kendetegnende for vores løsninger er, at vi altid tager udgangspunkt i målgruppen for læringen.

Da det er målgruppen, vi ønsker skal handle anderledes eller ændre adfærd, er valg af formidlingsformer, sprog og visuelle udtryk målrettet målgruppen, så vi får skabt e-læring, der virker.

Key2Know har i de sidste par år blandt andet udviklet kurser i:
• Introduktion til nye medarbejdere for Egmont, Foss, Skandia m. fl.
• Applikationstræning for Danske Bank, Rambøll, Novo Nordisk m.fl.
• Konflikthåndtering for Moderniseringsstyrelsen og Danske Bank
• Salgstræning for Dyrups

Link til egen hjemmeside: www.key2know.dk

Reader Interactions