Labflex

Om Labflex

Labflex er en af Europas største leverandører af innovative og kundetilpassede indretningsløsninger til hospitals-, laboratorie- og uddannelsessektoren. Labflex udfører laboratorieløsninger for kunder i hele verden.

Organisation

Labflex’ ansatte har alle, stor kompetence og erfaring indenfor rådgivning, projektering, design, udvikling, produktion, projektledelse og installation af laboratorieløsninger. I mere end 50 år har Labflex leveret laboratorieløsninger i hele verden. Organisationen består af ca. 100 kolleger fordelt i Danmark og England. I Labflex er der ansat ingeniører, arkitekter, byggeteknikere, laboranter, elinstallatører og andre relevante og dygtige fagpersoner.

Løsninger

Labflex kan, som en af de eneste udbydere af laboratorieløsninger i Europa, levere en komplet totalløsning til kunderne. Labflex’ kompetencefelt dækker produktfunktionalitet, design, ergonomi, miljø, energi og lang levetid indenfor laboratorieløsninger. Disse kompetencer bruges i udførelsen af rådgivningen, design og projektering, projektledelsen, produktionen og installationen. Kompetencefeltet hos Labflex er på et højt og relevant niveau, hvilket betyder, at Labflex bringer en betydelig merværdi overfor kunden.

Læs mere på: labflex.dk

Reader Interactions