Thomas International

Thomas International er verdens største leverandør af testværktøjer til brug indenfor rekruttering, fastholdelse og udvikling af ledere og medarbejdere.

Vores tilstedeværelse
I 35 år har Thomas International været førende indenfor assessment værktøjer. Vi leverer assessments på 56 sprog og har kontorer i mere end 60 lande. I dag samarbejder vi med over 32.000 organisationer og mere end 300.000 certificerede Thomas brugere på verdensplan. Vores kunder, der findes indenfor alle typer af organisationer, gennemfører mere end 1,5 millioner assessments hvert år.

Vores løsninger
Vores løsninger gør det muligt for den enkelte medarbejder og for teams at præstere bedst muligt og hjælper dig til at træffe velbegrundede medarbejderrelaterede beslutninger. Vores assessments er nemme at forstå og hurtige og enkle at anvende med hurtige resultater til følge. Vores mål er at muliggøre det for jer at bruge assessment værktøjer til at skabe maksimal værdi for organisationen.

Vore værdier
Hos Thomas er vi passionerede og tror på vores assessment værktøjer, fordi vi kender den positive indflydelse, de har. Via kontinuerlig innovation, at tænke udenfor boksen og holde vores kunder i centrum for alt hvad vi gør, arbejder vi konstant for at forbedre vores produkter og services for at kunne levere banebrydende løsningsfokuserede assessment værktøjer.

Vores eksperter
Vi er stolte over at have et stort ekspertnetværk. Vi samarbejder med vores fremtrædende eksperter for at udvikle assessment værktøjer i verdensklasse og løsninger, der kan hjælpe dig med at maksimere organisationens resultat.

Læs mere på deres hjemmeside her: http://www.thomasus.com/

Reader Interactions