Trapez

Trapez er en professionel og kvalitetsorienteret rekrutteringsvirksomhed, som arbejder med at skabe det rette og sikre match mellem dig som kunde og din kommende medarbejder.

Navnet Trapez er ikke tilfældigt, fordi vi arbejder med rekrutteringsprocessen, som en svingende trapez med to parter, der mødes og i samarbejde skal gribe hinanden. Derfor stræber vi efter at skabe den optimale kobling mellem virksomheden og kandidaten, da det er udgangspunktet for et godt videre samarbejde for begge parter.

Vi har kompetencer i at udvælge medarbejdere til virksomheder inden for:

Ledelse/administration

Logistik/indkøb

Produktion/teknik

Salg/marketing

Økonomi/HR

Med 15 års succesfuld rekruttering har vi opbygget en stor erfaring med mange forskellige brancher og stillingstyper. Vi har løbende udviklet effektive metoder og teknikker til at gennemføre strukturerede, dybdegående interview, bl.a. baseret på narrative elementer, så kandidaterne bliver afdækket på både faglige og personlige kvalifikationer.

Vi har stor passion for vores fag og har en engageret tilgang til og sparring med vores kunder. Ved at anvende Trapez i rekruttering af nye medarbejdere til din virksomhed får du en grundig, effektiv og personlig rekrutteringsproces. Hvor både du som kunde og ansøgeren er i centrum.

Link til egen hjemmeside: www.trapezjob.dk

Reader Interactions