Ny bæredygtig frokost leverandør

Fra mandag den 22. februar 2021 skifter vi over til en ny bæredygtig frokost leverandør.

Leverandøren hedder BRIX Catering og i kan klikke ind på deres hjemmeside og få en lille forsmag på hvad de laver: www.brixcatering.dk

Den nye madordning bliver en opgradering i forhold til kvalitet, økologi og sund kost. Derfor vil der også blive en lille pris stigning på kr. 12,00 / pr. kuvert.

Vi håber i vil syntes godt om det nye frokost, og samtidige give os feedback på oplevelsen.

Casper Brix, ejer af BRIX Catering, udtaler:

“Vi ved, at frokosten er et højdepunkt i løbet af arbejdsdagen og at det ofte er der, medarbejderne har mest mulighed for at slappe af og nyde fælleskabet sammen med kollegerne. Ligeledes er det her der bliver skabt ny energi, så medarbejderne også har både fysisk og kreativt overskud efter deres frokost.

Vi lægger stor vægt på, at den frokostordning vi serverer ikke blot er godt håndværk og god smag, men også er en bæredygtigt frokostordning. Det sikrer vi blandt andet ved at have et stort fokus på at anvende råvarer der er dyrket af lokale producenter og i sæson til vores firmafrokost. Det er bedre for miljøet, men det er også bedre for smagsløgene. Dertil bruger vi mellem 30 og 60 procent økologiske råvarer i vores frokostmenuer.”

Reader Interactions