Ny receptionist på Workspace

I har måske bemærket et nyt ansigt i receptionen den seneste tid. Det er Sabrina Bilander som er vores nye receptionist på Workspace, som vi håber i vil tage godt imod. For at i kan få det rette billede af hvem Sabrina er, har vi spurgt hende om hun vil sætte nogle ord på sin person, hvad hun tidligere har lavet, hendes motivation og interesser.

Derfor giver vi nu ordet til Sabrina:

Jeg er blevet taget godt imod hos Workspace. Det er første gang, at jeg arbejder i et kontorhotel, og jeg finder det er enormt motiverende at være en del af et dynamisk hus med plads til så mange forskellige virksomheder og faglige ståsteder. Jeg er uddannet cand.mag. i Æstetik & Kultur fra Aarhus Universitet, og det har bragt mig vidt omkring i den aarhusianske kunst- og kulturbranche.

Gennemgående for mit arbejdsliv har været et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker gennem koordinering af events og formidling af digitale budskaber til den helt rigtige målgruppe. Jeg ser frem til at komme op med nye ideer til, hvordan vi i endnu højere grad kan inddrage lejerne i historien om Workspace på de sociale medier og samtidig skabe mulighed for fællesskab og vidensdeling gennem sociale arrangementer.

Jeg har tidligere arbejdet i små og store projektteams med at udvikle arrangementer hos bl.a. Aarhus Musikskole og Aarhus Billedkunstcenter. For at udfolde min faglige nysgerrighed for det skrevne ord, så har jeg har prøvet kræfter med kulturjournalistikken, hvor blogmediet særligt har været en fortrukken kanal. Det har betydet, at jeg også har arbejdet som kommunikationsmedarbejder hos Turistsamarbejdet Kystlandet på Fængslet i Horsens og sidenhen er efteruddannet til Social Media Manager hos Erhvervsakademi Aarhus.

Når jeg ikke sidder klar til at tage imod lejerne i receptionen, så er jeg meget kreativ i min fritid. Crepepapirblomster, borddekorationer, babyuroer, akvarelbilleder og lerornamenter er blot nogle af de kreationer som jeg fylder hele stuebordet med i ren krea-lykke. Man er ikke i tvivl om, at der bor en person med hang til DIY, når man besøger os i Risskov. Mon ikke, at jeg også får sneget lidt mere oppyntning ind på Workspace? Det gør jeg gerne for at bidrage til den gode atmosfære og den karakteristiske Workspace-stemning!

Hvis I ikke allerede har stiftet bekendtskab med Sabrina så håber vi at dette lille skriv kunne give et indblik i hvem vores nye kompetente receptionist er og hvad hun er gjort af. Vi håber i alle vil tage godt imod Sabrina og vi ser frem til et godt samarbejde.