Kontorhotel. Lige så nemt og bekvemt, som det lyder – men slet ikke lige så dyrt.

Fra kun 1.895 kroner om måneden kan du få kontor hos Workspace og Workplanet. Hos os kan du nyde godt af alle de fordele, der er ved at indlogere din virksomhed på et af vores kontorhoteller. Vi sørger for, at du ikke skal bruge en masse tid og energi på alt det, der simpelthen bare skal være i orden: Reception, kantine, internet, kontormaskiner, mødelokaler, bordfodbold, og hvad der ellers hører med til en god og effektiv arbejdsdag.

De rummelige og indbydende fællesarealer deler du med andre startups og mindre virksomheder, så du får både mennesker omkring dig og mulighed for arbejdsro. Mange af vores beboere, har været hos os længe, og har skaleret kontorplads i takt med at deres forretning er gået op og ned. Det er du selvfølgelig også velkommen til. Det er jo én af de mange fordele ved at bo på hotel: Stort set alt kan lade sig gøre. I hvert fald her hos os.

Disse virksomheder er allerede en del af Workspace

Nyeste virksomheder hos Workspace

Velkommen til JobTeam

Mit navn er Morten Skov og jeg er afdelingsleder i JobTeamByg – Aarhus Nord.
I min afdeling står vi klar til at formidle vikarer og kandidater til virksomheder indenfor byggefaget.

Velkommen til Labflex

Labflex er en af Europas største leverandører af innovative og kundetilpassede indretningsløsninger til hospitals-, laboratorie- og uddannelsessektoren. Labflex udfører laboratorieløsninger for kunder i hele verden.

Velkommen til Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma

Vi er specialister i at forsvare personer, der er sigtet i straffesager og har samlet nogle af landets bedste forsvarsadvokater på ét kontor.

Vi yder den absolut bedste og mest kvalificerede bistand, hvis du er blevet sigtet. Dette er baseret på den unikke baggrund, som forsvarsadvokaterne i firmaet har, samt de arbejdsmetoder, vi bruger.