Som lejer hos WORKSPACE er du sikret nogle attraktive lejevilkår

Det skal være en nem beslutning at blive lejer hos WORKSPACE, så vi har lavet nogle vilkår, der er attraktive for dig som lejer.

Administrativt slipper du de mange afregninger vedr. forbrug af el, vand og varme, da disse omkostninger er indeholdt i huslejen. Og så sparer det dig for både tid og penge!

Som depositum indbetales, hvad der svarer til blot 3 måneders normalleje, så din virksomheds kapacitetsomkostninger og likviditet påvirkes i positiv retning.

Lejers opsigelsesvarsel er på kun 3 måneder/løbende måned, hvilket giver din virksomhed en enorm fleksibilitet.

Udover over lejen betales kr. 100,- ekskl. moms/lokale, da alle kontorer er koblet på et effektivt alarmsystem, der går direkte til G4S.

Internet er et tilvalg, og her svinger prisen efter antallet af arbejdspladser på kontorene. Eksempelvis koster Internet kr. 159 ekskl. moms for 2 arbejdspladser og kr. 199 ekskl. moms for et kontor med 3 arbejdspladser.

Herudover er der mulighed for at tilmelde sig frokostordningen, der betales månedsvist. Frokosten leveres alle hverdage af Frokost+, og kan indtages i kantinen mellem kl. 11.30 og 13.00.