WORKSPACE har gode kontorløsninger til dig, uanset om du skal bruge 10 eller 1.000 kvm.

WORKSPACE er helt enestående koncept fordi de over 4.500 kvm. giver mulighed for både iværksættere, mindre og mellemstore virksomheder – Dette gør, at rammerne er fantastiske. Du kan lukke døren til dit kontor og koncentrere dig om dit arbejde, eller du kan åbne døren og være en del af et dynamisk og inspirerende miljø.

Fordelt rundt i områderne er her rekreative zoner, en række møde-/konferencelokaler, poolbord, bordfodbold, kontormaskiner, og meget mere.

Ledige lokaler:

B01 – 24,7 kvm.: 4.400.-/md.
B03 – 12,6 kvm.: 2.700.-/md.
B07 – 21 kvm.: 4.400.- /md.
D3-D4 – 30,9 kvm.: 7.000.-/md.
D37 – 20,2 kvm.: 4.500.- /md.

Kontorplads med skrivebord i delekontor kr. 1.895.-/md.

*ovenstående priser er inkl. el, vand og varme, men ekskl. p-plads, internet og alarm.


SE PLANOVERSIGTEN OVER WORKSPACE HER

Kontakt os og aftal en fremvisning på Workspace. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Kontakt driftchef René Mikkelsen på tlf. 2012 6991 eller rem@delinde.dk

Som lejer hos WORKSPACE er du sikret nogle attraktive lejevilkår

Det skal være en nem beslutning at blive lejer hos WORKSPACE, så vi har lavet nogle vilkår, der er attraktive for dig som lejer.

Administrativt slipper du de mange afregninger vedr. forbrug af el, vand og varme, da disse omkostninger er indeholdt i huslejen. Og så sparer det dig for både tid og penge!

Som depositum indbetales, hvad der svarer til blot 3 måneders normalleje, så din virksomheds kapacitetsomkostninger og likviditet påvirkes i positiv retning.

Lejers opsigelsesvarsel er på kun 3 måneder/løbende måned, hvilket giver din virksomhed en enorm fleksibilitet.

Udover over lejen betales kr. 100,- ekskl. moms/lokale, da alle kontorer er koblet på et effektivt alarmsystem, der går direkte til G4S.

Internet er et tilvalg, og her svinger prisen efter antallet af arbejdspladser på kontorene. Eksempelvis koster Internet kr. 159 ekskl. moms for 2 arbejdspladser og kr. 199 ekskl. moms for et kontor med 3 arbejdspladser.

Herudover er der mulighed for at tilmelde sig frokostordningen, der betales månedsvist. Frokosten leveres alle hverdage af Frokost+, og kan indtages i kantinen mellem kl. 11.30 og 13.00.