Et stykke aarhusiansk industrihistorie genopstår!

Efter en gennemgribende restaurering, kan vi til april 2023, igen slå dørene op for kontorhotel Workspace Campen på Viborgvej 159A i Aarhus V.

Kontorhotel Workspace har allerede haft sine første aner i ejendommen tilbage i 2015-2020. Siden hen, har Workspace Campen undergået en enestående forvandling til et moderne kontorfællesskab, der møder nutidens behov for fleksible kontorløsninger.

De 5.500 nyindrettede kvadratmeter rummer møblerede kontorlokaler i varierende størrelser med plads til 1-40 brugere, 6 mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, te-køkkener med god kaffe, bemandet reception med posthåndtering, kantine med lækker flex-frokostordning, store/små lagerrum og ventilation, der sikrer optimalt indeklima. Lokalerne kendetegnes af et råt industrielt look, 7 meter til loftet, genbrugsmaterialer anvendt på stilfuld manér, masser af lys og god akustik.

Kom allerede forbi til en fremvisning i dag og lej et kontor der matcher dit behov. Kontakt os på 86 16 57 22 eller info@workspace.dk.

KONTORPLADS FRA
1.895 kr./md.
Se lokaleoversigt
KONTOR FRA
5 – 500 m2
Se lokaleoversigt
EGET KONTOR FRA
4.800 kr./md.
Se lokaleoversigt

Campen – fra maskinfabrik til moderne kontorhotel

Legetøjsbiler, malkemaskiner, vaskemaskiner og tandlægestole. Det er nogle af de maskiner og redskaber, der op gennem anden halvdel af 1900-tallet bliver fremstillet i Hasle. Her etablerer ingeniør Peer campen i 1942 en maskinefabrik på Viborgvej, og produktionen udvikler sig fra 1960’erne til også at omfatte de maskiner til tekstilindustrien, som siden gør virksomheden verdensomspændende.

Hasle, der i dag er en del af Aarhus V, er oprindeligt en landsby. Frem til 1970 består byen hovedsageligt af tidligere bondegårde og parcelhuse. P. Campens Maskinfabrik bliver en af byens største arbejdspladser og er i produktion indtil 1990’erne. Gennem årene rejser Peer Campen nye bygninger på grunden til sin produktion.

I 1998 overtager Byggeselskab Mogens de Linde den gamle maskinfabrik, som bliver ombygget og renoveret. De rå fabriksbygninger, som udgjorde produktionen, har bevaret det industrille præg. Her er syv meter til loftet, og de særlige konstruktioner, som var nødvendige for at bære de enorme maskiner, præger stadig den gamle fabrik. Bygningen er over årene bygget om og renoveret flere gange, og har blandt andet fungeret som lejemål for vinhandel, restaurant, fitness center, supermarked, handelsgymnasium og kontorhotel.

Workspace Campen
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af os til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.