Priser og kontorer

På Workspace kontorhotel får du højt til loftet og lave priser. Der plads til alle, og vi kan altid både udvide
og nedskalere dit kontorareal i takt med, at virksomhedens pladsbehov ændrer sig. Du har adgang til fællesfaciliteter,
heriblandt reception, lounge, mødelokaler, samtalerum, kontormaskiner og en indbydende kantine.

Ring til os, så giver vi en kop kaffe og en fremvisning.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Fast kontorplads pr. måned:
1.850 kr.
Se mere
Dit eget kontor pr. måned fra:
2.700 kr.
Se mere
Flex kontorplads pr. måned:
750 kr.
Se mere

Priseksempel

Eget kontor på 21 m2
Husleje: 5.035 kr./md.
Inklusiv el, vand, varme og internet.

Lyse og istandsatte lokaler med højt til loftet og god plads.

Hos Workspace finder du et inspirerende miljø med rummelige fællesarealer.
Vores reception er bemandet alle hverdage, og vi tager imod dig og dine gæster med et højt serviceniveau.

Vores centrale beliggenhed 10 minutter fra Aarhus centrum i Aarhus V gør det let at komme til og fra for både dig, dine medarbejdere og gæster – og heldigvis har vi masser af p-pladser lige ved døren.

Vi tilbyder adskillige mødelokaler med moderne udstyr, hos os får du fleksibel og billig adgang til internet, kantine og kontormaskiner.

Som lejer i vores kontorfællesskab får du mindre administration, vi tager os af det praktiske, og du modtager kun én faktura – alle udgifter inkluderet.

Arbejdsro og fællesskab efter behov.

Hvad siger de andre

Vi skulle hilse og sige, at vores lejere er glade for at være her.

Kontakt os og få et tilbud i dag.


Hvad er fordelene ved eget kontor på et kontorhotel?
Der er mange fordele ved at vælge eget kontor på et kontorhotel. På Workspace i Aarhus har vi samlet en række faciliteter og services, sådan at du ikke skal tænke på andet end at drive din forretning. Vi gør det nemt for dig som lejer, og imødekommer alle udfordringer med en hjælpende hånd. Blandt mange af de faciliteter og services man kan forvente, er der på kontorhotellet Workspace en bemandet reception, mødelokaler, parkering for dig og dine gæster, internet / Wi-fi, kantine, kontorartikler, printer og inspirerende arbejdsmiljø med rummelige fællesarealer. Hvis du går og leder efter dit eget kontor, kunne Workspace være en oplagt mulighed for dig.

Kontorplads i Aarhus
Med en kontorplads på Workspace i Aarhus får du muligheden for at arbejde i store lyse møblerede lokaler, som du deler med få andre ”co-workers”. Dette kan være en stor fordel, hvis du lige er startet som iværksætter og mangler nogen at sparre med. Her vil du få rig mulighed for at konversere med andre virksomhedsdrivende. Faciliteterne og services er de samme som ved eget kontor, og herudover er det også en billig løsning, fra kun 1.895 kr./md.

Flex kontor, hvad er det?
På Workspace Haslegården i Aarhus V har du muligheden for at have et flex kontor. Hvad er et flex kontor tænker du nok. Det er alt det du kender fra et normalt kontor, på nær den fysiske del, kontorpladsen. Fordelene ved et flex kontor er du får en fast firmaadresse med mulighed for at få tilsendt pakker, mulighed for at holde møder og konferencer, have en reception med telefonpasning. Du vil også have adgang til alle fællesarealerne på Workspace, det eneste som du ikke får er den fysiske kontorplads.

Mødelokalerne på Workspace Haslegården
Et godt mødelokale er essentielt for et godt møde. Workspace i Aarhus V har 6 mødelokaler i kreative og præsentable omgivelser, med mulighed for parkering lige ved døren. Lokalerne er indrettet med alt det du skal bruge til at holde et godt møde – der er en skærm og internet med tilsvarende kabler til storskærms præsentation, mulighed for at holde møder fra 2-12 deltagere. Kontorhotellet gør det så simpelt for dig som muligt, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og lidt snacks. Derfor behøves du ikke tænke på andet end dit møde.

Kontakt