Kontorplads til 1.895 kr./måned

Flyt ind blandt andre iværksættere

Kontorplads til iværksætteren med fleksible behov

Få en kontorplads hos Workspace Haslegården i et stort, lyst, møbleret kontor. Man deler et større lokale med få andre “co-workere” som også lejer et skrivebord i samme lokale. Fordelen ved kontorplads eller co-working om man vil, er at man får “kolleger”, selvom man er en enkeltmandsvirksomhed. Det er også en billigere løsning end at leje et selvstændigt kontor, så der er penge at spare på en co-working løsning.

Book en uforpligtende fremvisning af vores kontorhotel

Kontorplads inkluderer:
– Lån af møbler
– Bemandet reception
– Håndtering af post
– Rengøring
– Wi-Fi
– Fri afbenyttelse af fællesarealer.

Lejevilkår for kontorplads

1.895 kr./ måned
Fællesudgifter og rengøring er inkluderet.
Depositum: 1 måneds leje.
Opsigelse er 2 måneder + løbende måned.

Udvalgte services:

Flex frokostordning 52 kr./ dag
Mødelokale 100 kr./ time
P-plads: 300 kr./ md.
Privat VLAN: 450 kr./ md.
Printere, lækker kaffe, mødeforplejning efter forbrug.

Du får arbejdsro, mens vi sørger for alt det praktiske.

Måske en virtuel kontorplads er noget for dig?

Møder og forplejning

Vi har mødelokaler og AV-udstyr. Vi skræddersyer forplejningen til dig og dit selskab, og vi tager personligt imod dine gæster i lobbyen.

Er du på udkig efter en kontorplads i Aarhus? Kontakt os her.


Er en kontorplads noget for mig?
Er du selvstændig, iværksætter, enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed kan en kontorplads godt være noget for dig. Kontorpladserne er typisk store og lyse møblerede lokaler, som man deler med få andre ”co-workers”. Fordelen ved dette er at, selvom man har en enkeltmandsvirksomhed, får man stadig kollegaer. Derved er det muligt at sparre med andre virksomhedsdrivende personer, og inspirere og lære af hinanden.

Skal jeg have kontorplads på kontorfællesskab eller kontorhotel i Aarhus?
Der findes mange forskellige slags kontorfælleskaber og kontorhoteller i Aarhus. Det er derfor vigtigt at kende forskellen på kontorhoteller og kontorfællesskaber. I sin essens er et kontorfælleskab en type kontorlokaler, hvor freelance, selvstændige og større virksomheder deler fælles udgifter og faciliteter. I dag skal det dog siges at, begrebet kontorfællesskab favner langt bredere. Et kontorhotel er i sin grundsten et mere luksuriøst flerbrugerhus. Som lejer modtager du en række forskellige services og faciliteter, sådan at det er nemmere for dig at drive din forretning.