Array ( [bg_color] => #eee9e7 )

Flex kontorplads til 750 kr./måned

Vi er din base, når du er meget på farten

Vi tilbyder muligheden for en flex kontorplads til dem, der har et begrænset behov for at være på kontoret. Vi har rammerne, når du har behov for det. Her er der altid et sted at mødes med gæster, sidde og arbejde og få sendt post til.

Du kan til enhver tid komme forbi kontorhotellet og opholde dig på fællesarealerne – samt benytte faciliteterne. Endvidere kan vi garanterer dig at der er rigtig gode netværksmuligheder hos Workspace, igennem alle vores lejere som bor her allerede. Det er fordelen ved vores kontorfællesskab, her har du “kollegaer”, når du har brug for det.

Book en uforpligtende fremvisning af vores kontorhotel, og hør om de forskellige kontormuligheder, der kunne være relevante for dig.

Flex kontorplads inkluderer:
Firma C/O adresse. Bemandet reception, håndtering af post.
Fri afbenyttelse af fællesarealer 24/7.
Wi-Fi forbindelse.

Lejevilkår for flex kontorplads

750 kr./ måned
Fællesudgifter er inkluderet.
Depositum: 1 måneds leje.
Opsigelse er 2 måneder + løbende måned.

Udvalgte services:

Mødelokaler 100 kr./ time
Flex frokostordning
P-plads: 300 kr./ måned
Adgang til printerstationer og kaffelounges

“Jeg må indrømme, at jeg synes, at den er givet godt ud, for jeg får meget igen.”

Måske en fast kontorplads er noget for dig?

Møder og forplejning

Vi har mødelokaler og AV-udstyr. Vi skræddersyer forplejningen til dig og dit selskab, og vi tager personligt imod dine gæster i lobbyen.

Søger du en flex kontorplads i Aarhus? Kontakt os her.


Hvem passer et flex kontor til?
Hvis du er kørende sælger, kan et virtuelt kontorhotel være fordelagtigt, da kørende sælgere typisk, er til mange møder ude af huset. Derfor vil et sted hvor du har mulighed for at møde egne kunder og modtage postleverancer være ideelt.

Det kan også være du har en virksomhed hvor dine ansatte arbejder remote, eller at du har en startup/enkeltmandsvirksomhed eller laver freelance arbejde, og tit er på farten.

Flex kontor, er det noget for mig?
Et flex kontorhotel er alt det du kender ved eget kontor, på nær den fysiske del, altså kontorpladsen.

De fordele der er ved en flex kontorplads, er en fast firma adresse hvor det vil være muligt for dig at få tilsendt dine pakker, holde møder og konferencer, en reception med telefonpasning samt faglig sparring med andre i kontorfællesskabet. Det eneste du ikke får er den fysiske kontorplads.

Skab en professionel forretningsadresse med en flex kontorplads fra Workspace
En flex kontorplads hos Workspace giver dig adgang til en professionel forretningsadresse, uden at du behøver at leje en fysisk kontorplads. Dette er den ideelle løsning for iværksættere, freelancere og små virksomheder, der ønsker at have en professionel adresse, uden at skulle betale for en fysisk kontorplads. Vores virtuelle kontorpladser inkluderer postmodtagelse og videresendelse, og vores professionelle receptionister sørger for, at din post og beskeder bliver håndteret effektivt. Du kan også få adgang til mødelokaler og kontorfaciliteter, hvis du har behov for det.

En flex kontorplads hos Workspace giver dig også mulighed for at arbejde hvor som helst, når som helst, da du kan tilgå vores postrum 24/7. Dette giver dig frihed til at fokusere på din forretning, uanset hvor du befinder dig.

Skab en professionel forretningsadresse med en flex kontorplads fra Workspace i dag, og få adgang til en bred vifte af faciliteter og tjenester, som vil hjælpe dig med at drive din virksomhed på en mere effektiv og professionel måde.

Kontakt os i dag for mere information om vores flex kontorløsninger.

Kontakt