Gutenberg Block Backend

Kontorhotel. Lige så nemt og bekvemt, som det lyder.

På Workspace kontorhoteller får du både arbejdsro og fællesskab, og din virksomhed får nogle lyse og lækre rammer centralt i Aarhus V, hvor det er let at komme til og fra – både for dig og dine gæster. Vi sørger for, at du ikke skal bruge en masse tid og energi på alt det, der simpelthen bare skal være i orden: Reception, kantine, internet, kontormaskiner, mødelokaler, og hvad der ellers hører med til en god og effektiv arbejdsdag.

De rummelige og indbydende fællesarealer deler du med andre startups og mindre virksomheder, så du får både mennesker omkring dig og mulighed for arbejdsro.

Mange af vores beboere, har været hos os længe, og har skaleret kontorplads i takt med at deres forretning er gået op og ned. Det er du selvfølgelig også velkommen til. Det er jo én af de mange fordele ved at bo på kontorhotel:

Stort set alt kan lade sig gøre. I hvert fald her hos os.

Morgendagens moderne kontor

Workspace er et kontorhotel koncept, designet til den moderne erhvervsdrivende, der har brug for gode rammer med mange faciliteter og et godt, levende arbejdsmiljø. Der opnås en større fleksibilitet, en mindre binding af kapital og en bedre økonomi i forhold til at leje et traditionelt kontorlejemål.

Vores kontorhoteller har både reception, kantine- og fleksibel frokostordning, kontormaskiner, mødelokaler og alt det andet, der skal være i et effektivt kontormiljø. Den centrale placering i Aarhus V, tillader særdeles gode tilkørselsforhold til Ringvejen og Ringgaderne i Aarhus, så uanset hvor du kommer fra, er det let at finde hertil.

På vores to lokationer “Haslegården” og “Campen” tilbyder vi kontorer i en række forskellige størrelser, og har du brug for flere lokaler tæt ved hinanden, er vi ikke bange for at bygge lidt om. Kontorhotellerne er et erhvervsmæssigt kraftcenter med masser af sparrings- og udviklingspotentiale. En fantastisk mulighed for mindre og mellemstore virksomheder, iværksættere, studiegrupper og mange, mange andre.

Vi er placeret imellem Ringvejen O2 og Ringade O1, og med kort afstand til Aarhus centrum, ligger vores kontorhoteller særdeles centralt og attraktivt. Desuden er der blot 200 meter til offentlig transport.

På begge vores lokationer tilbyder vi tre forskellige kontorløsninger: eget kontor, fast kontorplads og flex kontorplads.

Book en uforpligtende fremvisning af vores kontorhotel, og hør om de forskellige kontormuligheder, der kunne være relevante for dig.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Se hvad vores lejere siger om os

Workspace – kontorhotel i Aarhus med mange fordele
Fra kun 750 kroner om måneden kan du få et kontor hos Workspace. Hos os kan du nyde godt af alle de fordele, der er ved at indlogere din virksomhed på et kontorhotel. Du kan booke møde- og konferencelokaler til en enkelt formiddag, eller du kan leje et kontor på Workspace, og lade os stå for alt det praktiske, der gør din arbejdsdag lang mere effektiv. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fremvisning.

Hvilke kontorløsninger tilbyder Workspace?
Hos Workspace har vi en bred portefølje af kontorløsninger og kan matche din virksomheds behov, uanset hvorhenne du er i rejsen. Vi har det flex kontor til firmaet der altid er på farten, den faste kontorplads til en-mands-virksomheden der ønsker den billigste løsning, og egne kontorer med plads til 1-30 personer. Bliver der behov for noget større, kan vi henvise til moderselskabet Byggeselskab Mogens de Linde, som står for udlejning af større erhvervslejemål i Aarhus og København.

En alt i én løsning
Hos Workspace bestræber vi os på at giver vores lejere en nem hverdag. Derfor er vores ydelser altid forbundet med en all-inclusive løsning, hvor du som lejere ikke skal tænke på så meget andet end din forretning. Vi har personale der tager sig af pakkemodtagelse, dine gæster, rengøring, frokost, IT-udstyr, printerfaciliteter, sikkerhed og så meget mere. Det er deleøkonomi når det er bedst. Alt faktureres samlet gennem den månedlige husleje.

Lejerne på kontorhotel Workspace
I gangene på Workspace møde man en bred skare af virksomheder. Her er alt fra enkeltmandsvirksomheden til de mere etablerede. Fælles for alle er besiddelsen af en stærk iværksætterånd og arbejdsomhed, hvorfor det også er sjældent man oplever et helt tomt kontorhotel. De fleste af vores lejere har været hos i rigtig mange år, og har skaleret i takt med at deres forretning er gået op og ned.

Kontakt