Gutenberg Block Backend

Kontorhotel. Lige så nemt og bekvemt, som det lyder.

På kontorhotel Workspace får du både arbejdsro og fællesskab, og din virksomhed får nogle lyse og lækre rammer centralt i Aarhus V, hvor det er let at komme til og fra – både for dig og dine gæster. Vi sørger for, at du ikke skal bruge en masse tid og energi på alt det, der simpelthen bare skal være i orden: Reception, kantine, internet, kontormaskiner, mødelokaler, bordfodbold, og hvad der ellers hører med til en god og effektiv arbejdsdag.

De rummelige og indbydende fællesarealer deler du med andre startups og mindre virksomheder, så du får både mennesker omkring dig og mulighed for arbejdsro.

Mange af vores beboere, har været hos os længe, og har skaleret kontorplads i takt med at deres forretning er gået op og ned. Det er du selvfølgelig også velkommen til. Det er jo én af de mange fordele ved at bo på kontorhotel:

Stort set alt kan lade sig gøre. I hvert fald her hos os.

Historien om Workspace Haslegården

Workspace Haslegården startede tilbage i 2012, hvor vi var nogle af de første med konceptet ”kontorhotel” i Aarhus. Som årene er gået er vi blevet meget mere vidende på hvad vores lejere føler sig hjemme i. Vi kan faktisk stolt sige at vi stadig har lejere siddende helt tilbage fra 2012. Vores lejere kommer med vidt forskellige kompetencer og der er plads til alle typer erhverv. På Workspace Haslegårdens 2.900m2 kontorer kan du blandt andet møde SEO-eksperter, en massør, en urmager, bogholdere og revisorer, en præst og mange flere. Sammen skaber vi et godt arbejdsmiljø, der inspirerer til at tænke i nye baner.

Haslegården ligger med udsigt til den smukke Hasle Kirke. Det var oprindeligt en gård til landbrug, og i sin tid kunne man angiveligt fra stuehuset se udover Aarhusbugten – inden træer og bygninger tog udsigten. Siden er bygningerne blevet omdannet og forskellige fag har haft deres daglige gang på stedet. Lige fra slagterindustrien til de unge håbefulde studerende på Handelshøjskolen, der studerede på Haslegården, da Byggeselskab Mogens de Linde overtog bygningen i 1997.

Workspace Haslegården
Haslegårdsvej 8-12
8210 Aarhus V

Se hvad vores lejere sige om os