Virtuel kontorplads til 750 kr./måned

Vi er din base, når du er meget på farten

Vi tilbyder muligheden for en virtuel kontorplads til dem, der har et begrænset behov for at være på kontoret. Vi har rammerne, når du har behov for det. Her er der altid et sted at mødes med gæster, sidde og arbejde og få sendt post til.

Du kan til enhver tid komme forbi kontorhotellet og opholde dig på fællesarealerne – samt benytte faciliteterne. Endvidere kan vi garanterer dig at der er rigtig gode netværksmuligheder hos Workspace, igennem alle vores lejere som bor her allerede. Det er fordelen ved vores kontorfællesskab, her har du “kollegaer”, når du har brug for det.

Book en uforpligtende fremvisning af vores kontorhotel, og hør om de forskellige kontormuligheder, der kunne være relevante for dig.

Virtuel kontorplads inkluderer:
Firma C/O adresse. Bemandet reception, håndtering af post.
Fri afbenyttelse af fællesarealer 24/7.
Wi-Fi forbindelse.

Lejevilkår for virtuel kontorplads

750 kr./ måned
Fællesudgifter er inkluderet.
Depositum: 1 måneds leje.
Opsigelse er 2 måneder + løbende måned.

Udvalgte services:

Mødelokaler 150 kr./ time
Flex frokostordning 52 kr./ dag
P-plads: 300 kr./ måned
Printere og lækker kaffe efter forbrug.

Du får arbejdsro, mens vi sørger for alt det praktiske.

Måske en fast kontorplads er noget for dig?

Møder og forplejning

Vi har mødelokaler og AV-udstyr. Vi skræddersyer forplejningen til dig og dit selskab, og vi tager personligt imod dine gæster i lobbyen.

Søger du en virtuel kontorplads i Aarhus? Kontakt os her.


Hvem passer et virtuelt kontor til?
Hvis du er kørende sælger, kan et virtuelt kontorhotel være fordelagtigt, da kørende sælgere typisk, er til mange møder ude af huset. Derfor vil et sted hvor du har mulighed for at møde egne kunder og modtage postleverancer være ideelt.

Det kan også være du har en virksomhed hvor dine ansatte arbejder remote, eller at du har en startup/enkeltmandsvirksomhed eller laver freelance arbejde, og tit er på farten.

Virtuelt kontor, er det noget for mig?
Et virtuelt kontorhotel er alt det du kender ved eget kontor, på nær den fysiske del, altså kontorpladsen.

De fordele der er ved en virtuel kontorplads, er en fast firma adresse hvor det vil være muligt for dig at få tilsendt dine pakker, holde møder og konferencer, en reception med telefonpasning samt faglig sparring med andre i kontorfællesskabet. Det eneste du ikke får er den fysiske kontorplads.