Array ( [bg_color] => #eee9e7 )

Eget kontor fra 2.700 kr./måned

Fleksible kontorløsninger med plads til 1 – 50 brugere.

Lyse, nyistandsatte lokaler med masser af iværksætterånd

Vi tilbyder dit helt eget kontor med alt hvad du behøver for at drive din virksomhed. Vi har et stort udvalg af lokaler i forskellige størrelser, så alt afhængig af hvad dit behov er, kan vi som regel opfylde det. Vi har fælles arealer som er tilknyttet dit lejemål, du kan booke et af vores mødelokaler eller bruge vores kantinefaciliteter. Vi garanterer dig at der er rigtig gode netværksmuligheder hos Workspace, igennem alle vores lejere som allerede bor her.    

Book en uforpligtende fremvisning af vores kontorhotel.

Eget kontor inkluderer:
– Kontorlokale med lås
– Lån af møbler
– Bemandet reception
– Håndtering af post
– Wi-Fi
– Fællesarealer

Lejevilkår for kontor

Leje fra 2.700 kr./ måned
Fællesudgifter er inkluderet.
Depositum: 3 måneders leje.
Opsigelse er 3 måneder + løbende måned.

Udvalgte services:

Mødelokaler 100 kr./ time
P-plads: 400 kr./ md.
Printere, lækker kaffe, mødeforplejning efter forbrug.

Du får arbejdsro, mens vi sørger for alt det praktiske.

Måske en flex kontorplads er noget for dig?

Er du på udkig efter dit eget kontor i Aarhus? Kontakt os her.


Faciliteter på et kontorhotel
Der er typisk rigtig gode forhold på kontorhoteller.Det er en ideel løsning da, virksomheden ikke skal tænke på andet end at drive sin egen forretning. De fordele du får med et kontorhotel kan eksempelvis være;

– Inspirerende arbejdsmiljø med fællesarealer
– En bemandet reception
– Moderne faciliteter
– Parkering for dig og dine gæster
– Internet, kantine, kontorartikler, printer og mødelokaler

Mere end bare en arbejdsplads
Når du lejer ind på et kontorhotel, får du langt mere end gode faciliteter og et inspirerende arbejdsmiljø. Når du bliver en del af vores kontorfællesskab, får du nemlig også en masse nye gang-kollegaer. Det er et socialt netværk af iværksættere, dygtige erhvervsfolk og veletablerede virksomheder, hvor viden og erfaring deles på tværs af kontorerne.

Samme sociale oplevelse som på et kontorfællesskab
Selvom vi kalder os et kontorhotel, vil du kunne opleve at det kollegiale fællesskab følger med på Workspace. Alle de sociale aspekter fra et typisk kontorfællesskab vil kunne opleves, såsom fredagsbarer, sæsonafslutninger, vinsmagning, foredrag og meget mere.

Hvis du er selvstædig, er det er genial måde at få nogle kollegaer at have det sjovt med og ligeledes at vidensdele med i hverdagen. Eller måske møder du din næste samarbejdspartner, der kan være med til at løfte dit iværksætter-eventyr.

Hvorfor er det en god ide med et kontor på et kontorhotel?
Er du en mindre virksomhed med et ønske om at have et kontor i Aarhus, kan et kontorhotel være den rigtige løsning for dig. På kontorhoteller er der som oftest sørget for nogle gode faciliteter, samt kontorpladser og kontorer i alle størrelser. I de fleste tilfælde vil det at have kontor på et kontorhotel også være den billigste løsning.

Det er også muligt at sparre med andre virksomhedsdrivende, da kontorhotellerne er fyldt med mindre virksomheder, som alle brænder for forskellige erhverv.

Kontakt