Kontorhotel Workspace Haslegården bygger videre på stedets historie

Workspace Haslegården startede tilbage i 2012, hvor vi var nogle af de første med konceptet ”kontorhotel” i Aarhus. Som årene er gået er vi blevet meget mere vidende på hvad vores lejere føler sig hjemme i. Vi kan faktisk stolt sige at vi stadig har lejere siddende helt tilbage fra 2012. Vores lejere kommer med vidt forskellige kompetencer og der er plads til alle typer erhverv. På Workspace Haslegårdens 2.900 m2 kontorer kan du blandt andet møde SEO-eksperter, en massør, en urmager, bogholdere og revisorer, en præst og mange flere. Sammen skaber vi et godt arbejdsmiljø, der inspirerer til at tænke i nye baner.

Haslegården ligger med udsigt til den smukke Hasle Kirke. Det var oprindeligt en gård til landbrug, og i sin tid kunne man angiveligt fra stuehuset se udover Aarhusbugten – inden træer og bygninger tog udsigten. Siden er bygningerne blevet omdannet og forskellige fag har haft deres daglige gang på stedet. Lige fra slagterindustrien til de unge håbefulde studerende på Handelshøjskolen, der studerede på Haslegården, da Byggeselskab Mogens de Linde overtog bygningen i 1997.

Kom allerede forbi til en fremvisning i dag og lej et kontor der matcher dit behov. Kontakt os på 86 16 57 22 eller info@workspace.dk.

KONTORPLADS FRA
1.895 kr./md.
KONTOR FRA
5 – 200 m2
EGET KONTOR FRA
2.700 kr./md.

Historien om kontorhotel Workspace Haslegården

Frem til anden verdenskrig var Hasle et landsbysamfund med kirke, skole, smedje, gadekær, små husmandsstedet og større gårde. En af disse hed Haslegården, og det gamle stuehus – hvorfra der dengang var udsigt over hele Aarhus Bugt – udgår i dag kernen i vores kontorhotel. Stuehuset er blevet forsynet med en ekstra etage og pudset i samme stil som ed øvrige bygninger, der er opført mellem 1947 og 1957.

Under krigen blev Hasle Skole overtaget af Gestapo, der skulle bruge et nyt hovedkvarter, da engelske fly havde bombet universitetet, hvor tyskerne holdt til, og efter deres besættelse af skolen blev undervisningen flyttet til Haslegården.

Den nærliggende kirke, grundlagt i 1100-tallet, er det eneste tilbageværende vidensbyrd om, at her engang var en landsby. Ved en optælling i 1682 var der 15 gårde i Hasle, som har sit navn fra en stor gravhøj haldet Hasselhøj, der lå ovre på den anden side af Viborgvej. Højen var beplantet med hasselbuske, som ifølge jernalderens asatro var hellige og kunne beskytte mod lynnedslag, sygdom og hekseri. Alligevel vovede man i 1800-tallet at jævne Hasselhøj med jorden i forbindelse med grusgravning til etablering af veje. I nyere tid har der på Haslegården blandt andet været slagteri, møbelbutik, snedkerværksted, radioforretning, forsikringsselskab, handelshøjskole og fodboldklub – og med så forskelligartet aktivitet gennem årene må det siges, at lige netop et kontorhotel falder fint i tråd med stedets historie.

Workspace Haslegården
Haslegårdsvej 8-12
8210 Aarhus V

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af os til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.


Haslegården: et enestående kontorhotel i Aarhus V
Workspace Haslegården bygger videre på lokalområdets historie og traditioner. Gårdens gamle råhus er blevet fundamentet for et enestående kontorhotel koncept, hvor startups og mindre til mellemstore virksomheder kan vækste forretningen i særprægede omgivelser.

Kontorhotel Haslegården har i perioden 2020-2021 gennemgået en massiv restaurering, hvor fokuseret især har været på bæredygtighed. Restaureringen er sket i samarbejde med Byggeselskab Mogens de Linde og ombygningen bærer især præg af “ånden” fra Byggeselskabet. Det første man bemærker når man træder ind, er de flotte gamle byggematerialer som på fascinerende vis er indbygget, og vægge der er blevet pudset ned til betonens råhed eller fritlagte mursten, således kontorhotellet også har fået det mere rustikke look, som Byggeselskabet i høj grad er kendt for.

Charmerende kontorlokaler
De mange varianter af genbrugsmaterialer er med til at danne rammerne for Danmarks’ nok mest charmende kontorfællesskab. De varme nuancer på tømmeret fra Forsvarets gamle træhuse på Quintus Bastion, Holmen er bl.a. brugt til at skræddersy tre nye kaffebar områder, hvor en kop god kaffe kan nydes med kollegaer eller gæster. Kontorhotellets kontorer er ingen undtagelse – her kan du opleve alt ligefra genbrugstømmer fra det gamle DSB værksted i Aarhus, til gamle mursten og vinduespartier fra den tidligere Ingerslev Boulevard Skole.

Rammer der inviterer til samvær
På Workspace Haslegården har vi skabt flere fællesrum, hvor stedets beboere og deres gæster kan mødes socialt og forretningsmæssigt. Godt nok kalder vi os et kontorhotel, men du vil også kunne opleve det kollegiale fællesskab fra et typisk kontorfællesskab. Derfor inviterer vi løbende på hyggearrangementer såsom fælles morgenmad, vinsmagning, juleafslutning, foredrag og meget mere. Det er et perfekt miljø for selvstændige som ønsker et kollegialt fællesskab – her er vi ikke bare bekendte men derimod gangkollegaer.


Er kontorhotel Workspace Haslegården noget for mig?
Hvis du er en mindre til mellemstorvirksomhed med et ønske om at have et charmende kontor lidt uden for Aarhus Centrum, hvor alt er inkluderet i huslejen, så kan Haslegården være en rigtig god løsning for dig. Udover charmende omgivelser, får du alt hvad et kontorhotel skal byde på: kaffebarer, mødelokaler, parkeringspladser, bemandet reception, post håndtering, printerudstyr, møblerede kontorer og meget mere.

På kontorhotel Workspace Haslegården tilbyder vi tre forskellige kontorløsninger: Eget kontor, kontorplads og virtuel kontorplads. Kontakt os i dag for et skræddersyet tilbud.

Kontakt