AMBIZZION

REKRUTTERING med værdi

“Værdiskabende rekruttering forudsætter grundlæggende gedigent håndværk med respekt for opgaven.

Navnet AMBIZZION med sloganet ”rekruttering med værdi” er ikke tilfældigt valgt. Navn og slogan udtrykker vores indstilling og arbejdsadfærd i forhold til kunder og kandidater. Vi er ambitiøse og målrettede, når vi medvirker til at skabe værdi i vores rekrutterings- og rådgivningsprocesser. Hos AMBIZZION er det en selvfølge at matche de ambitioner vores kunder og kandidater har i forbindelse med en rekruttering.

Vi betragter os selv som arbejdsomme og dygtige rekrutteringsfolk og headhuntere, som i mange år har arbejdet med search & selection overfor ledere, mellemledere og specialister. Vi er en flok dedikerede konsulenter og administrative ressourcer under AMBIZZION brandet med kontorer i Aarhus og Odense samt mødekontorer i Hellerup. Opgaver løses overalt i Danmark, i Skandinavien og enkelte tager os længere ud i verden.

I AMBIZZION arbejder vi med faglig stolthed og mennesket i centrum på tværs af mange brancher og fagområder, og vi lykkedes hermed, fordi vi er i stand til at forstå vores kunders forretning, branchen og fagområdet, samtidigt med at vi har opbygget et stærkt og brugbart netværk indenfor forskellige branche- og fagområder.

Vi arbejder hver dag ydmygt for at indfri vores mission:

Vi hjælper kunder og kandidater
der kan, tør og vil
et skridt nærmere deres mål
med klare ydelser & 
kærlige skub

Du kan læse mere på vores hjemmeside:

https://ambizzion.dk/

Se også udtalelser for nogle af vores kunder på:   Case interviews med vores spændende kunder vi hjælper med rekruttering (ambizzion.dk)

Kontakt:

Direktør, Leo Brosbøl Sørensen

+45 60 40 83 20

lbs@ambizzion.dk

Reader Interactions