Holmgaard Management

Holmgaard Management blev etableret i 2007 og tilbyder Executive Search, Interim ansættelse, Outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og Norden, med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores kunder gennem de sidste 15 år spænder bredt fra startups og små ejerledet  og mellemstore til store virksomheder, foreninger og fonde, samt den offentlige sektor i hele Danmark. Inden for de seneste år har vi også hjulpet flere europæiske virksomheder.

Vi bidrager til og ser gang på gang, at udviklingen af virksomheder kommer indefra gennem topkvalificerede kandidater. Vi ved, at de rigtige ledere og medarbejdere er den mest indflydelsesrige faktor til at udvikle og skabe vækst.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre. 

Det er vores erfaring, at blandt de højt kvalificerede ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende – men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Partner at InHunt World

Holmgaard Management is also the only Danish headhunting company that has is executive member of international headhunting network – InHunt World.

InHunt World has Partners in over 40 countries

Du kan læse mere om os på www.holmgaardmanagement.dk

Vi træffes også mellem 08.00 – 17.00 på telefon: 7026 6144