Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma

Vi er specialister i at forsvare personer, der er sigtet i straffesager og har samlet nogle af landets bedste forsvarsadvokater på ét kontor.

Vi yder den absolut bedste og mest kvalificerede bistand, hvis du er blevet sigtet. Dette er baseret på den unikke baggrund, som forsvarsadvokaterne i firmaet har, samt de arbejdsmetoder, vi bruger.

Dette er særligt kendetegnet ved, at vi ikke nøjes med at acceptere politiets materiale, men foretager vores egne undersøgelser og tænker ”ud af boksen”. Dette har medført frifindelser i en meget lang række af spektakulære straffesager. Der er skrevet en bog ”Forsvar – Alle har ret til en god advokat”, over nogle af de store sager, som vi har vundet.

Vi har ført de største straffesager i Danmarkshistorien, som oftest med et positivt resultat for klienten. Vi fører ligeledes en stor række mindre straffesager, der aldrig når til medierne, men de får den samme grundige behandling. Professionalisme og grundighed er nøgleordene i vores måde at arbejde på.

Vi hjælper klienter over hele landet og har kontor i København, Aarhus og Aalborg. Vi er tilgængelige døgnet rundet – hele året.

Læs mere om os her: https://straffesagen.dk/

Reader Interactions