Spillerforeningen

Spillerforeningen er interesseorganisationen og fagforeningen for fodboldspillere på eliteplan i Danmark samt danske fodboldspillere i udlandet. Foreningen blev stiftet i 1977 og er blandt de mest udviklede spillerforeninger i Europa.

Virkeligheden for langt størstedelen af de danske fodboldspillere er, at det er nødvendigt hele tiden at overveje forhold som pension, forsikringer og videreuddannelse for at kunne klare sig, når støvlerne bliver sat på hylden for sidste gang. Desuden er antallet af skader og utidige karrierestop meget højt blandt fodboldspillere, hvis karrierer ofte ender før de 30 år.

Kæmper for bedre arbejdsvilkår

Derfor har Spillerforeningen sat pensionsordninger, forsikring, uddannelse og en række andre vigtige forhold i system, så alle fodboldspillere kan få en effektiv hjælp, når det mest gælder.
Alle Spillerforeningens medarbejdere er dedikeret til at arbejde for at forbedre arbejdsvilkårene for fodboldspillere i Danmark og kæmper en benhård kamp for at nå målet.
Spillerforeningens arbejdsområder dækker over alt fra kollektive overenskomstforhandlinger med Divisionsforeningen til klubbesøg og rådgivning af enkelte spillere om f.eks. forsikring, skat, uddannelse, mental sundhed og skader.

Læs mere her: www.spillerforeningen.dk

Reader Interactions