“Det handler i bund og grund om fleksibilitet.”

Virksomheden ErhvervsHjemmesider blev i 2014 startet af et par unge kammerater, der så et marked for enkle hjemmesider til mindre erhvervsdrivende. Siden da er idéen vokset til et full-service webbureau med 25 medarbejdere, og nu har virksomheden taget skridtet fra kontorhotel til eget domæne centralt i Aarhus – og så har de for nyligt ændret navn til Aveo. Hos Byggeselskab Mogens de Linde er vi stolte af at have været med hele vejen, og vi har fået en snak med én af de to stiftere om succeshistorien, der stadig bliver bedre og bedre …

Samuel Glaes er begejstret. Det er han altid, når Aveo rykker ind i noget større. “Det har været en kæmpe ting for os hver eneste gang,” siger Samuel og imiterer sig selv med et smil: “Wow, fedt kontor! Har vi råd til dét? Så må vi da være en etableret virksomhed. Nu er det fjerde gang, vi flytter – men det er første gang, vi flytter fra kontorhotel til egne lokaler. Så nu MÅ vi da være en etableret virksomhed.”

Og ja, det kan man vist roligt sige. Samuel Glaes og medstifter Simon Børsting beskæftiger i dag 25 medarbejdere på kontoret på Jens Baggesens Vej i Aarhus, hvor der bliver udviklet hjemmesider, webshops og marketingløsninger til et stadigt stigende antal kunder.

“Når man er en mindre virksomhed i vækst”

Succeshistorien starter på Workspace Haslegården i 2014, hvor de dengang 20-årige kammerater lejer sig ind for at give deres forretningsidé en chance. Idéen griber om sig. Flere og flere kunder kommer til efter mund-til-mund-metoden. Samuel og Simon får brug for et større lokale. I første omgang overtager de et kontor med plads til fire personer, men inden længe er det også for småt, og virksomheden rykker over i nye lokaler hos Workspace, hvor Aveo får et kontor med plads til 10 medarbejdere. Men forretningen bliver ved med at vokse hurtigere end forventet. Samuel, Simon og deres overraskende mange kolleger derfor over i næsten dobbelt så stort kontor på Haslegården.

“Og så voksede vi også ud af dét,” husker Samuel med et skuldertræk og sender en venlig tanke til Brian Jørgensen, driftschef på Workspace. “Brian har sørget for os på hele turen. Det hele er foregået smooth. Brian har en rigtig god forståelse for, hvad det er for nogle behov og udfordringer, man står med, når man er en mindre virksomhed i vækst, og det handler i bund og grund om fleksibilitet,” konstaterer Samuel og glæder sig over, at forretningsforståelse også er en hjørnesten på den nye adresse.

“Heldigvis er Jacob ligesom Brian på den måde,” siger Samuel med henvisning til Jacob Ladefoged, udlejningschef hos Byggeselskab Mogens de Linde, der står bag Workspace og desuden tilbyder en række erhvervslejemål – heriblandt ejendommen på Jens Baggesens Vej.

Lidt sjovere at gå på arbejde

Ifølge Samuel er beliggenheden ideel for netop Aveo, fordi det er nemt at komme hertil for kunder og gæster, og samtidig kræver det kun en kort cykeltur for medarbejderne, som er unge og for langt de flestes vedkommende bor inde i byen, der kun ligger et par kilometer væk.

“Workspace var en helt genial løsning for os i opstartsperioden,” siger Samuel, “For når man er i sådan en fase, hvor virksomheden er ved at finde sin plads, er det jo ikke til at vide, hvor mange – eller hvor få – man er om et år. Men nu er vi klar til noget mere permanent. Og det er fedt, at vi har kunnet blive i familien, så at sige. Det er flotte lokaler, og det er lavet ordentligt med kreative løsninger af høj kvalitet. Vi kan godt lide den rå stil med betonelementer og synlige søjler og gamle vinduespartier. Der er nogle gode og kreative løsninger, og det er inspirerende for vores eget arbejde. Det er ikke bare et kontor, men et fedt sted at være. Det er med til at skabe en god kultur i virksomheden. Det er altså bare lidt sjovere at gå på arbejde i sådan nogle rammer,” slutter Samuel.

Vi siger tak for snakken – og fortsat god arbejdslyst!

Se mere på hjemmesiden www.aveo.dk

Reader Interactions