Første begivenhed på Workspace Campen

På Workspace Campen er et af vores mål at skabe et stærkt fællesskab mellem de forskellige virksomheder, der kalder vores kontor for hjem. Og hvad bedre måde at kickstarte dette end med en uformel morgenmadssamling?

Sidste fredag var ikke kun dedikeret til at nyde lidt godt morgenbrød, men også til at styrke båndene mellem de forskellige virksomheder, der har valgt at placere sig hos os. På Workspace Campen har vi en stor blanding af passionerede individer, der fik muligheden for at kom sammen for at udveksle ideer og erfaringer.

Hen over kaffen, og det store udvalg af morgenmadsprodukter, begyndte samtalerne at flyde. Det var tydeligt, at der var en fælles forståelse for vigtigheden af netværk og samarbejde i det moderne erhvervsliv.

Dette var kun den første af mange begivenheder, vi planlægger at afholde på Workspace Campen. Vores mål er at skabe et miljø, hvor virksomheder kan trives, vokse og samarbejde på tværs af brancher.

Vi ser frem til mange flere begivenheder, der fremmer samarbejde og innovation. Tak til alle, der deltog, og gjorde denne morgen til en succes. Vi er kun lige begyndt.

Kontakt