Hvorfor vælge en kontorplads?

En kontorplads er en ideel løsning for iværksætteren, eller den lille virksomhed. Her kan du få en plads blandt andre iværksættere, eller mindre virksomheder i vækst, hvilket giver dig et arbejdsmiljø med mulighed for sparring blandt de andre i kontorfælleskabet. Du vil også få mulighed for at udvide dit netværk, gennem bl.a. de andre der har en kontorplads eller de personer der er i deres netværk. Med disse elementer vil du med en coworking-plads kunne øge dine kompetencer, med hjælp fra dine nye kollegaer fra andre virksomheder og brancher.

Kontorplads eller eget kontor

Hvis du er iværksætter eller har en enkeltmandsforretning, vil en kontorplads eller to give mening at se på. Her vil du som nævnt før, kunne optimere dine kompetencer, få input gennem sparring fra kollegaer og øge dine egne kompetencer derigennem. Hvis du dog har en mindre virksomhed og ser en fremtid hvor du forventer at ansætte flere medarbejdere, kunne et fleksibelt eget kontor være fordelagtigt, da det giver mulighed for ekspansion og vækst på den korte eller lange bane. At leje sit eget kontor er dog ikke kun for enkeltmandsvirksomheder eller iværksættere, men er også en solid og fleksibel løsning for større virksomheder.

Så hvad enten du ønsker en kontorplads, eller dit eget kontor i et kontorfællesskab, så er et kontorhotel en god løsning for dig. Her er der tit et stort udvalg af kontorpladser og kontorer i alle størrelser, hvilket giver dig en mulighed for at udvide din forretning, hvis antallet af ansatte skulle stige. Kontorerne er istandsat og indrettet på en lys og lækker facon, med højt til loftet, sådan at den passer bedst muligt til din virksomhed i vækst.

Søger du en plads i Aarhus?

En kontorplads i et kontorhotel kan være en fordel i mange tilfælde, og det gælder både for iværksætteren, enkeltmandsvirksomheden, eller større virksomheder. Få et kontor med central beliggenhed, et spændende arbejdsmiljø og meget mere til en fornuftig pris hos Workspace i Aarhus V.