Hvorfor vælge et kontor på et kontorhotel?

Er du en mindre virksomhed med ønske om et kontor med mulighed for arbejdsro og kontorfællesskab efter behov, samt en masse gode faciliteter, så er et kontor på et kontorhotel en glimrende mulighed for dig. Kontorhoteller tilbyder dig muligheden for kontorer og kontorpladser i alle størrelser og er klar til at dække lige præcis dine behov.

Derudover, hvis du har et ønske om et kontor med sociale og faglige rammer blandt virksomheder med forskellige faglige kompetencer og evner, så er et kontor på et kontorhotel det helt rigtige sted for dig og din virksomhed.

Kontorer i alle størrelser

Når du er iværksætter, eller en lille virksomhed i vækst, kan det være svært at forudsige størrelsen på din virksomhed om et halvt eller helt år. Hos mange kontorhoteller tilbyder de kontorer i mange forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for nemt at skalere op eller ned. Dette vil gøre flytningsprocessen til et nyt kontor utrolig nem og omkostningsfri.

Kontor med gode faciliteter

Med et kontor i et kontorhotel får du alle de faciliteter, som du og din virksomhed har brug for:

  • Inspirerende arbejdsmiljø med fællesarealer
  • En bemandet reception
  • Nem tilgængelighed for gæster og kollegaer
  • Masser af parkeringsmuligheder
  • Nem og billig adgang til internet, kantine, kontorartikler og mødelokaler
  • Moderne faciliteter og udstyr

Workspace – kontorhotel i Aarhus med 5-stjernede fordele

Fra kun 1.895 kroner om måneden kan du få kontor hos Workspace. Her kan du nyde godt af alle de fordele, der er ved at indlogere sin virksomhed på et kontorhotel.

Hos Workspace sørger vi for, at du ikke skal bruge en masse tid og energi på alt det, der simpelhen skal være i orden: reception, kantine, internet, kontormaskiner, mødelokaler, bordfodbold, og hvad der ellers hører med til en god og effektiv arbejdsdag.

De rummelige og indbydende fællesarealer deler du med andre start-ups og mindre virksomheder, så du får både mennesker omkring dig og mulighed for arbejdsro.

Mange af vores beboere, har været hos os længe, og har skaleret kontorplads i takt med at deres forretning er gået op og ned. Det er du selvfølgelig også velkommen til. Det er jo én af de mange fordele ved at bo på hotel:

Stort set alt kan lade sig gøre, i hvert fald hos os.

Workspace ligger kun 10 minutter fra Aarhus centrum og få minutter fra de store ringveje.

Du kan læse mere om vores ydelser herunder.

Kontakt