Jespers Torvekøkken er flyttet ind på Workspace Campen

”Velkommen indenfor hos Jespers Torvekøkken på Workspace Campen ”, siger kundechef Søren og marketingmedarbejder Stine, der i dag begge er på kontoret E24 i stueetagen.

Det er vores første jyske kontor. Inden vi signede op med kontoret her, har vi på Jyllandssiden arbejdet hjemmefra eller været ude på de forskellige enheder. Vi synes det er skønt at have fået en fast base. Vi sidder i en del teams møder, derfor var en lokation med gode mødelokaler et must, og det samme gælder parkering, da vi kommer hertil i bil fra hele Jylland. Det hele fungerer godt for os her på Workspace Campen.

I hverdagen er vi typisk 2-3 personer på kontoret ud af de i alt 11 personer, der er tilknyttet Jespers Torvekøkken Jylland. Af samme grund vægter vi vores torsdagsfrokoster højt, hvor vi alle prøver, at mødes på Workspace Campen til en fælles frokost.

Hos Jespers Torvekøkken er vores kernekompetence mad og kokkefaglighed. Vores kokke har stor kærlighed og passion for deres fag, og vi giver dem frihed under ansvar til at udfolde deres kreativitet og evner. De laver spændende og lækker mad fra bunden, med mest muligt brug af danske råvarer og hvor det grønne køkken er i højsæde. Vi har en passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid.

Vores ydelser er levering af frokost/frokostordninger, kantinedrift og events. I alt hvad vi laver, har vi fokus på gæsten, mennesket, samfundet – ja hele verden. Vi er stolte af vores B Corp certificering. B Corp certificering er en global standard for, hvilken forskel en virksomhed gør for samfundet. Som certificeret B Corp forpligter man sig til at leve op til høje standarder både socialt, miljømæssigt og i forhold til gennemsigtighed. Og til at dokumentere, at der er handling bag ordene. Det er en kontinuerlig proces.

” I Jespers Torvekøkken skal vi kende vores kolleger. Vi skal have indblik i hvad de enkelte afdelinger laver, for bedre at have forståelse for hinandens arbejde. Derfor har vi rotationsdage, hvor vi ”træder i andre arbejdssko” for en dag. Jeg har netop været i Randers i et køkken, hvor jeg bl.a. skulle pynte 834 kager”, det var sjovt at prøve fortæller Stine Skarby Riis marketingsmedarbejder.

På Workspace Campen føler vi os hjemme. Det rå look kombineret med en høj grad af genbrug giver lækre rammer at dekorere videre på. Vi har hos os indrettet med masser af grønne planter og sektions-opdelt lidt med de store trallevægge, som vi havde muligheden for at låne af Workspace. Når vi træder ind på kontoret føler vi, at her er lyst og rart at være.

Tak til Jespers Torvekøkken for, at vi måtte kigge indenfor.

Kontakt