Julehygge og rundvisning på Campen

Kære lejere

Renoveringen af Workspace Campen er i fuld gang og det nye kontorhotel forventes at genåbne til april 2023. Det vil vi gerne fejrer sammen med jer.

Derfor er I inviteret på julehygge og inspirationstur på Campen tirsdag d. 13 december fra kl. 14:00 – 15:30

I 2020 indledte vi en større renovering og udvidelse af P. Campens gamle maskinfabrik på Viborgvej 159A, 8210 Aarhus V. Efter knap 2 års istandsættelse kan vi nu endelige klar til at genåbne Workspace Campen og præsenterer jer for Aarhus’ nyeste, og hvis vi selv skal sige det, fedeste kontorkoncept. Det nye Campen rummer i alt 5.500 m2 møblerede kontorer i varierende størrelser med plads til 1-50 brugere, mødelokaler, kantine, reception, lagerrum og alle de andre fordele i kender fra Workspace.

Under arrangementet vil i kunne opleve det nye kontorhotel, se vores møblerede showrooms, hører historien bag, og smage julen ind med lune æbleskiver og julegodter.

Det vil naturligvis være muligt at reservere et lokale, og hvis du ikke kan vente, kan du booke en privat fremvisning allerede nu hos Gert Ingemann på info@workspace.dk eller tlf. 86165722.

Tilmelding senest den 9. december

Tilmeld dig i reception eller skriv til info@workspace.dk. Du er velkommen til at medbringe gæster, blot husk at oplyse dette ved tilmelding.


Vi ser frem til en inspirerende eftermiddag sammen jer.