Mødelokaler efter behov i Aarhus V

Er ud på jagt efter mødelokale til dit næste møde i Aarhus? Hos Workspace i Aarhus V tilbyder vi mødelokaler i kreative og præsentable omgivelser, og du kan parkere lige ved døren. Vi har i alt 6 mødelokaler i forskellige størrelser til møde fra 2-12 deltagere, og vi gør det simpelt så du ikke skal tænke på så meget andet end dit møde.

Om mødelokalerne

Workspace har i 2021 gennemgået en total-renovering, hvor især mødelokalerne har fået den helt store tur. Mødelokalerne er indrettet med flotte længeborder hvori der er indbygget stikdåse, HDMI- og LAN-kabel, så du hurtigt kan forbinde til det store fladskærms-tv, der hænger på væggen ved enden af bordet. Er du mere til den trådløse teknologi, kan du oprette forbindelse til TV’et gennem Chromecast eller AppleTV. Gennemgående for alle mødelokaler er en rustik stil, med genbrugstræ, gamle vinduer, rå beton og akustikpaneler.

På Workspace Haslegården kan vi tilbyde 6 mødelokaler:

 

Når du booker et mødelokale vil der altid være inkluderet:

Kaffe, te og vand ad libitum
Lidt sødt & saltede nødder
Reception service
AV-udstyr
Internet / Wifi

Hvordan fungerer det?

Når du for første gang ankommer til Workspace, kan du stille bilen på en af vores gæsteparkeringspladser eller parkere cyklen i vores overdækkede cykelskur. I receptionen bliver du budt velkommen af en smilende receptionist, som navigerer dig hen til det ønskede mødelokale. I mødelokalet vil der på forhånd være dækket op med vand, kaffe, te og lidt snacks til det antal deltagere, du har angivet vil deltage i mødet. Du bliver give en introduktion i hvordan du får tilkoblet din computer til AV-udstyret, trådløst eller med kabel. Ligeledes vil der på det aflange mødebord være placeret et ark med adgangskode til kontorhotellets WiFi-forbindelse.

Receptionisten lader dig derefter få lidt ro og fred til at samle tankerne, og går tilbage til receptionen for at afvente din gæster. Nå gæsterne ankommer følges de hen til mødelokalet og arrangementet kan gå i gang. Når du booker et mødelokale har du også mulighed for at tilkøbe forplejning, som leveres af vores madleverandør Brix Catering. Vores receptionist sørger for at i får forplejningen serveret og leveret i mødelokalet, på det aftalte tidspunkt. Efter mødets afslutning, sørger vi for at der bliver ryddet op i lokalet for madrester, service og andet affald.   

Ønsker du at booke et mødelokale?

Hvis du er interesseret i at booke et mødelokale, eller måske bare opleve Workspace’s unikke rammer, er du mere end velkommen til at give os et kald på 20 12 69 91. I dialogen kan vi skræddersy et tilbud der matcher dine behov.

Vi glæder os til at snakke med dig.