Opgradering af Workspace kontorhotel

Kære Workspace beboere,

Sikke en besynderlig tid… vi håber, at alle er vel, og vi glæder os sådan til igen at have alle tilbage på Haslegårdsvej. 
Ja, som i ved begyndte vi i sommer at renovere vores kære kontorhotel – og dermed udnytte den stille periode. Det er ingen hemmelighed, at da vi først gik i gang, er forandringerne taget om sig. Bygningerne får sig en større opgradering, og vi er meget stolte over de resultater, vi allerede kan se hver dag. Vi håber, også at i værdsætter de “nye” rammer. 

Ombygningen bærer præg af vores “arv” fra Byggeselskab Mogens de Linde. Mogens og håndværkerne har tilføjet gamle byggematerialer fra andre bygninger i landet, og vægge er blevet pudset ned til betonens råhed, således Workspace Haslegården også får det mere rustikke look, som Byggeselskabet i høj grad er kendt for. 

Genbrugte røde træplader fra Forsvarets gamle træhuse på Quintus Bastion på Holmen er brugt til at skræddersy de to nye kaffebar områder, vaskerum til kantine, og det nye kontor ved lobbyen. Dørhåndtagene i de nye kaffebarer kommer fra renoveringen af Ingeniørhøjskolen i Aarhus, der sad håndtagene på de store mellemdøre, der skulle udskiftes. Overskydende bjælker fra Centralværkstedet i Aarhus er blevet tilføjet adskillige steder i bygningen. Gamle mursten fra Ingerslev Boulevard Skole er brugt til at etablere dekorative murstensvægge rundt omkring. Det er i øvrigt også Ingerslev Boulevard Skole at de gamle vinduespartier omkring kantinen og i mødelokalerne kommer fra. 

Vi lover jer et overblik med de historiske anekdoter, når vi kommer lidt længere. 

Grundlæggende har vi opgraderet adskillige kontorlokaler og fællesområder, vi beklager virkelig den støj og gene arbejdet har medført. Der vil fortsat pågå arbejde i første kvartal næste år, og så kan vi alle nyde det endelige resultat og et nyt og opgraderet Workspace.

Spørgsmål og kommentarer er naturligvis altid velkomne – kig forbi receptionen eller skriv på info@workspace.dk 

Venlig hilsen
Workspace teamet