Planner – det nyt booking system

Kære Workpacere,

Fra mandag d. 28.06.21 overgår vi til det nye booking system Planner, hvor i fremadrettet kan bestille forplejning og booke mødelokaler.

Vi har allerede registeret jeres virksomheds e-mail domæner i systemet, så i alle vil automatisk blive tilføjet til jeres kontor numre. I tilfælde af i har behov for at registrerer bruger med anden e-mail domæne end det der er registeret, skal i skrive til info@workspace.dk.

I det nye system kan i booke mødelokaler ned til 15 min. pr. booking, dog vil vi gerne sætte en minimums grænse der hedder 30 min. pr. booking, ellers kan i ikke nå at være ude og sørge for at lokalet er ryddet til den næste lejer.

Alle mødelokale bookinger vil automatisk blive vist på de nyopsatte skærme ude foran mødelokalerne. I bestemmer selv hvor mange detaljer der skal vises på skærmen når i lave en booking. På display skærmene betyder grøn LED-lys ledigt, gul skærm betyder at der er 15 min. til næste mødebooking og rød skærm betyder at lokalet er optaget.

Husk altid at forlade mødelokalerne som i selv gerne vil modtage dem, og samtidig også husk at overhold jeres booking tid.

Forplejning har vi udvidet, hvor det nu også bliver muligt at bestille bl.a. morgenmad, kage og tapas. Hvis i har nogle ønsker til andre menuer, må disse ønsker gerne sendes til info@workspace.dk, så undersøger vi hvad der er muligt. Alt udover den normale frokost, skal der som minimum bestilles 2 kuverter pr. bestilling.

Som en ekstra luksus, kan i fremadrettet bestille frokost indtil kl. 13:00 til dagen efter.

Du kan downloade brugervejledningen til Planner her:

PDF Brugervejledning planner 2021