Står du og mangler et større netværk med ekspertise fra erhvervslivet?

Startup Central er et digitalt netværk for iværksættere og selvstændige, som har eksisteret siden februar 2018. Virksomheden har hovedsæde i Horsens, men hjælper iværksættere og selvstændige i hele landet! Startup Central hjælper både iværksættere med etableret virksomhed samt personer som går med en iværksætter drøm i maven. Siden 2018 har virksomheden hjulet mere end 7.500 iværksættere og selvstændige mod succes.

Virksomheden brænder for at hjælpe dig på vejen til succes og nå dine erhvervsmæssige mål. Det er i deres største interesse at gå den ekstra mil, for at du når i mål med dine mål. Formålet er at spille en aktiv rolle i erhvervslivet, ved at være dit startpunkt som iværksætter og selvstændig. Startup Centrals vision er at skabe endnu flere virksomheder i Danmark, og derved skabe flere arbejdspladser.

3 gode grunde til at blive en del af Startup Central

1. Det er klogt
Det kan være rigtigt svært at sidde med en ide, og ikke helt kan gennemskue hvordan du bringer ideen til live. Som en del af netværket giver vi virksomheden dig, den hjælp du behøver for at nå i mål og skabe resultater.

2. Du sparer penge
Hvis vi skal være helt ærlige, som vi jo skal – er dyrt at være iværksætter! Der er rigtigt mange udgifter ved opstart og vedligeholdelse af virksomhed. Udgifterne er store, og det skal derfor være billigt at være medlem af vores netværk.

3. Det er billigt at være en del af vores netværk!
At være medlem hos Startup Central koster dig ikke mere end tre fadøl på den lokale bodega. For 186 kr./md. får du adgang til vores store fordelsforum, som indebærer coaching, netværk, vidensdeling, store rabatter på mange forskellige eksterne services og meget mere. Derudover får du også mulighed for sparring fra over 75 dedikerede erhvervsfolk, som er klar til at besvare dine spørgsmål eller problemstillinger.

Som medlem af Startup Central, får du ubegrænset 1:1 sparring inden for blandt andet følgende områder:

  • Jura – GDPR, handelsbetingelser, privatlivspolitik og kontrakter
  • Marketing – SEO, annoncering, SoMe og e-mail
  • Salg – salgsstrategi, mindset og leads
  • Logistik – import, eksport og dropshipping
  • Forretning – udvikling, ledelse og strategi
  • Økonomi – moms, skat og årsopgørelse

De 75 dedikerede erhvervsfolk sidder også klar til at rådgive dig indenfor et væld af forskellige emner omkring iværksætteri og virksomhedsdrift. Det kan være du har behov for hjælp til udarbejdelse af årsopgørelse, fastlæggelse af din strategi eller mangler konstruktiv feedback på netop din virksomhedsstrategi, lige meget hvad, så star Startup Central klar til at hjælpe.

Bedst af alt er, at et medlemskab hos Startup Central er 100% fradragsberettiget, så reelt koster det dig ikke noget, da kontingentet kan fratrækkes ved årsopgørelsen.

Virksomheden tilbyder 3 løsninger:

  • Månedlig løsning på 186 kr./md. ekskl. moms.
  • Kvartal løsning til 502 kr./kv. ekskl. moms.
  • Årlig løsning til 1786 kr./år ekskl. moms.

Du kan læse mere om Startup Central her: www.startupcentral.dk.

Ønsker du et medlemskab?

Et medlemskab kan erhverves ved at rette kontakt til Workspace på info@delinde.dk eller 86 16 57 22. For at gøre det nemmere for dig som lejer, faktureres medlemskabet sammen med huslejen.

Startup logo thumbnail