Tscherning har indrettet med grønt og genbrug

“Valget faldt på Workspace Campen fordi, lokalerne og tankerne bag byggeriet med højt genbrug af materialer læner sig tæt op af Tschernings værdier. Her emmer af kærlighed til genbrug og respekt for de knappe ressourcer som gør, at vi alle er nødt til at tænke grønnere” siger Mads Peter Lautrup. 

”Vores arbejdsdag er ofte mange timer på byggepladser med støv, beton, mudder og jord. Når vi kommer hjem på kontoret nyder vi roen og den indbydende stemning, vi selv synes vi har ramt rigtig godt. Vi har inviteret naturen indenfor i form af planter og organiske materialer. 

Vi har skabt arbejdsstationer ved opdeling med trallevægge (genbrug fra byggepladser). Væggene giver den enkelte medarbejder mere ro, og bedre mulighed for at fordybe sig i sine opgaver. Vi har lavet 2 arbejdsstationer, som vores kolleger fra Sjælland kan komme og benytte. 

Byggeselskab Mogens de Linde har formået at få en masse sjæl og historie ind i bygningen. Her er kobber fra Novo Nordisk, vinduespartier fra Ingerslevs Boulevard skolen og meget andet. Det sætter vi stor pris på og nyder hver dag . 

Vi kalder os “Urban Miners”… Vi vil gerne være first movers inden for genbrug og cirkulær byggeri, og som et firma med kerneydelser inden for nedrivning og anlægsarbejde, har vi alle muligheder for, at være med til at præge den grønne omstilling inden for byggeri. Det synes vi er fedt.  

Vi elsker den vibe af iværksætteri, som Workspace Campen har, og vi ser os selv her som en mini-udgave af vores hovedkontor “Tscherninghuset” på Sjælland. Hovedkontoret er bygget med 90 % genbrugsmaterialer. 

En stor ros til Workspace Campen for, at vi med få midler har fået indrettet et virkelig lækkert kontor. Workspace Campen stiller skrivebord/kontorstole til rådighed, og de mange trallevægge har vi også lånt af Workspace Campen. Flere andre interiørting på vores kontor er ting, vi har fundet på gaden/byggepladser, og mange af planterne er stiklinger, jeg selv har dyrket hjemme.” 

Vi siger mange tak til afdelingschef for Tscherning Jylland, Mads Peter Lautrup for, at vi måtte kigge indenfor og dele Tschernings måde at indrette et stort kontor med 7 meter til loftet på. Vi tænker Tschernings løsning kan være til inspiration for andre.

Kontakt