Virtuelt kontor i Aarhus – adresseservice og flyverplads

Et virtuelt kontor er for dig der har sælgere eller personer ansat, som skal bruge et sted at droppe ind nogle gange om måneden. Vi giver dig mulighed for at have din virksomhedsadresse på vores lokation, og samtidig får du adgang til en mødelokaler op til 4 gange om måneden i et valgtfrit tidsrum. Det giver dig mulighed for at mødes med dine kollegaer eller kunder i Aarhus i nogle fortrindelige omgivelser med bemandet reception og fuld service. Vi sørger naturligvis for fri adgang til internet, moderne AV-udstyr og den gode stemning.

Hvad er et virtuelt kontor og hvorfor er det relevant for iværksættere og bootstrapping

Den stigende popularitet hvad angår et virtuelt kontor og kontorfællesskaber er kommet for at blive. Efter to års fleksibelt arbejde for den almene dansker, grundet Covid-19, er virtuelle møder, virtuelle sammenkomster samt arbejde uden fysisk tilstedeværelse blevet en ny måde at arbejde på. Hjemmet er blevet en større del af vores arbejdskultur og det kan der kan være betydelige fordele ved som iværksætter, bl.a.:

  • En mere fleksibel hverdag – dermed kan man få arbejde, fritid og familieliv til at passe bedre sammen.
  • Man sparer tid og penge på transport til og fra arbejde og er kun på kontoret når det er nødvendigt.

For iværksættere handler bootstrapping ofte om at sparer tid og penge, da virksomheden bliver åbnet, udviklet og drevet med relativ lille kapital. Et virtuelt kontor kan være en rigtig god måde at anskaffe sig sparring, et bredere netværk samt professionelle omgivelser til minimale faste omkostninger. Bootstrapping handler meget generelt for iværksættere om at skaffe nødvendige midler så billigt som muligt, hvilket et virtuelt kontor kan bidrage med. Som følge heraf mener flere og flere iværksættere og virksomheder, at et fysisk kontor kan virke overflødigt og unødvendigt. Men det kan stadig være vigtigt at have et sted at mødes med samarbejdspartnere eller kunder.

Med et virtuelt kontor får du alle fordelene ved et kontorfælleskab herunder en fast adresse hvor man kan få tilsendt sine pakker, holde møder og konferencer, en reception med telefonpasning samt sparring med en masse andre iværksættere i kontorfællesskabet. Et virtuelt kontor kan derfor tilbyde det bedste fra begge verdener: meget lavere husleje samt alle fordelene ved at være en del af et kontorfællesskab.

Hos Workspace er alle velkomne

Alt fra veletablerede virksomheder til små nyopstartede iværksættere. Et virtuelt kontor kan være nyttigt for alle parter uanset størrelse. Arbejder du selv hjemmefra eller har du ansatte der arbejder remote kan det være nyttigt at have en base hvor man kan mødes og afholde fysiske sammenkomster. På samme måde er det rart at have et mere professionelt sted hvor man kan tilgå kunde- og/eller partnermøder i mere bekvemme omgivelser

Her kan der læses mere om tilgængelighed, priser og information på virtuelle kontorer hos Workspace.dk eller er du/i på jagt efter et større erhvervslejemål kan vores moderselskab delinde.dk hjælpe jer på vej mod jeres fremtidige drømme erhvervslejemål.

Kontakt