Workspace udvider med genåbningen af det “nye” kontorhotel Campen

Den nye Workspace-lokation vil fra årsskiftet kunne tilbyde 5.500 m2 coworking og kontorlokaler fra en historiefyldt adresse i Aarhus V.

Efterspørgslen efter fleksible kontorløsninger er steget efter COVID’s perioder med restriktioner, hjemmekontorer m.m. Behovet for det fysiske kontor har ændret sig og flere medarbejdere udtrykker et ønske om en fleksibel arbejdsplads. Det er især ønsket om at dele sin tid mellem at arbejde hjemme og på virksomhedens hovedkontor der har været voksende – et hybridt arbejdsliv.

Med genåbningen af Workspace Campen sætter vi således rammerne til rådighed for det hybride arbejdsliv – med fleksible kontorløsninger, hvor virksomheder ubesværet kan skalere deres kontorer op og ned.

Detaljerige omgivelser

Til april 2023 slår Workspace dørene op for sit nye kontorhotel Campen på Viborgvej i Aarhus V. Den nye kontorhotel lokation vil byde på 5.500 m2 nyrenoverede lokaler, til dem, der søger et autentiske arbejdsmiljø, der er tæt på både offentlig transport og motorvejsnetværket. Workspace Campens lokaler har en særlig autentisk varm stemning med et væld af charmerende bygningsdetaljer i stil med Workspace Haslegården og resten af ejendomsporteføljen i Byggeselskab Mogens de Linde.

I designet af det nye kontorhotel er der også indtænkt en bred vifte af services. Lounge-område, bemandet reception, postrum, kantine, kontormøbler, printerrum, kaffebarer, fibernet og sociale arrangementer er en del af den pakke, stedets nye lejere kan se frem til. Alt inkluderet i en fast månedlig husleje. Hertil kommer 6 toptunede mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, store og små lagerrum samt parkeringsfaciliteter til gæster og medarbejdere. Vi kalder det et kontorhotel med 5-stjernede fordele.

Fleksibilitet ud over det sædvanlige

På Workspace Campen kan tilbydes cellekontorer i varierende størrelser med plads til 1-40 personer. Cellekontorerne er som udgangspunkt bygget som storrumskontorer, men kan indrettes med forskellige løsninger, hvor der f.eks. kan integreres et mødelokale. Løsningerne er vidtfavnende, servicerede og fleksible, og passer godt uanset hvilken type virksomhed du driver. Eksempelvis kan webshops få tilknyttet store lagerlokaler der kan benyttes til pluklager og til den kreative foto- eller videoproducer tilbydes mørkekamre.

Vi tilbyder også coworking miljøer, hvor man kan leje kontorpladser enkeltvis. Det er den perfekte løsning for virksomheden, der ikke har brug for en fast kontorplads, men samtidig gerne vil være en del af et fællesskab. Det er et sted hvor der både er mulighed for arbejdsro og networking.

Om I har brug for et sted at arbejde for én enkelt dag eller om i repræsenterer en større virksomhed, der søger en mere permanent løsning, hvor i har fordel af at opretholde en høj grad af fleksibilitet, så kan Workspace hjælpe.

Historien

Campen er opkaldt efter P. Campens Maskinfabrik der blev stiftet i 1942 og huserende i den nu ombyggede ejendom. På maskinfabrikken blev det produceret alt fra værktøj til lejetøj, tandlægestole og ikke mindst de maskiner til tekstilindustrien, der gjorde virksomheden verdensomspændende. Under renoveringen af ejendommen er det industrielle look bibeholdt og rummenes loftshøjde samt betongulve vidner om de store industrimaskiner, der i knap 40 år rumsterede i ejendommen.